‘Citizenlab’ nieuw initiatief in Cranendonck

Vandaag lanceerde de gemeente Cranendonck het zogeheten ‘Citizenlab’. Een online platform voor burgers om mee te denken en mee te praten over onderwerpen en vraagstukken die zich voordoen in Cranendonck. Je kan als burger ook zelf een idee plaatsen of reageren op andere ideeën van burgers.

Op deze manier wordt de invloed van burgers ook tussen de gemeenteraadsverkiezingen vergroot en kun je eenvoudig jouw mening geven over ontwikkelingen die zich voordoen in jouw buurt of dorp. Om dit initiatief tot een succes te maken is het belangrijk dat (1) veel mensen zich aanmelden, en (2) dat er echt iets gedaan wordt met de input die vanuit de burgers geleverd wordt!

Pro6 is voor vernieuwing en voor anders besturen! Wij staan daarom positief tegenover dit initatief!

Hopelijk jullie ook! Geef het een kans, meld je aan en zeg het voort!

KLIK HIER om naar het ‘Citizenlab’ Cranendonck toe te gaan

LEES HIER het artikel in het Eindhovens Dagblad over het nieuwe online platform.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *