Pro6-Prikactie op 25 november

Pro6 en Esther Fransen, van de facebookpagina ‘Beter Budel’, gaan aanstaande zaterdag (25 november) samen de straat op om Cranendonck zwerfafvalvrij te maken. Te starten in de inmiddels ‘beruchte’ Fabrieksstraat in Budel.

Duurzaamheid is een van de speerpunten van Pro6. In de gemeente Cranendonck zijn er nog vele stappen te zetten om tot een duurzamer én leefbaarder Cranendonck te komen. Helaas is zwerfafval een probleem dat zich op meerdere plaatsen voordoet, terwijl het gemakkelijk te voorkomen is. Om hiervoor meer aandacht te creëren en het huidige zwerfafval te verminderen, gaat Pro6 – onder het mom van ‘een beter milieu begint bij jezelf’ – met enthousiaste hulptroepen de straten op.

foto van BETER BUDEL.

De prikaktie start op zaterdag 25 november om 11.00 uur bij de parkeerplaats van Kempen Airport in Budel. Het doel is om de gehele Fabrieksstraat zwerfafval vrij maken.

Wil jij ook samen met Pro6 Cranendonck een stukje schoner maken? Kom dan ook komende zaterdag of stuur een mailtje naar info@pro6cranendonck.nl.

Ben je enthousiast om mee te helpen, maar helaas op 25 november verhinderd? Geen zorgen, de komende periode worden vervolgacties georganiseerd in Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel-Schoot.

2 opmerkingen over “Pro6-Prikactie op 25 november”

  1. Een geslaagde prikactie vanmorgen! Randweg-Zuid en gedeelte Fabriekstraat (tot Budel-Dorplein) met een enthousiaste groep van 10 personen met Esther Fransen (@Beter Budel) vrij gemaakt. Triest wat je allemaal aantreft! Een mooi begin om samen Cranendonck schoon te krijgen en te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *