Houd Cranendonck schoon: resultaat prikactie Maarheeze 12 zakken met zwerfafval.

Een aantal Pro6 leden, Esther Fransen en enkele andere belangstellenden hebben afgelopen zaterdag 17 december j.l. maar liefst 12 volle zakken zwerfafval verzameld! Deze keer was er een stuk van Maarheeze aan de beurt: het gebied tussen het spoor, Koenraadtweg, parkeerterrein sportpark, Philipsweg, Den Engelsman, NS-station, parkeerplaatsen, Driebosweg en visvijver “’t Tipke”. Het blijft onvoorstelbaar dat mensen zoveel afval in het openbare gebied wegsmijten! We doen dan ook een oproep aan iedereen om afval mee naar huis te nemen of in de vuilnisbakken te gooien, die op héél wat plaatsen in de gemeente staan.

Alleen zo houden we Cranendonck schoon! Volgende maand gaan we weer op pad in een andere kern. We zullen je daarover informeren via de regionale weekkranten, onze sociale media-kanalen (Facebook en Twitter) en je kunt natuurlijk ook regelmatig op onze website kijken. Hopelijk help jij de volgende keer ook mee. Het is gezellig en na afloop drinken we samen nog een kop koffie of thee!

Dank aan Marie Beenackers voor het maken van de foto en het initiëren van deze geslaagde prikactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *