Pro6 voorpaginanieuws bij de NOS

Dan open je nietsvermoedend de NOS-app om even het laatste nieuws te checken, en dan zie je opeens een foto met zes enthousiaste Pro6-leden getoond worden, met de titel: "Veel lokale PvdA-afdelingen onder andere naam op kieslijst"

Het NOS-artikel verwoordt de ontwikkeling waarbij in veel gemeenten de PvdA meedoet onder een andere naam, of zich heeft aangesloten bij een andere partij. Eerder deze week werd contact met Pro6 opgenomen om te informeren naar Pro6 en hoe deze nieuwe lokale politieke partij in Cranendonck tot stand is gekomen. Ook de rol van PvdA is daarbij aan bod gekomen.

DagbladTrouw

Ook in dagblad Trouw wordt in de zaterdageditie in een artikel aandacht besteed aan de opkomst van nieuwe politieke partijen waar lokale PvdA-afdelingen zich bij aansluiten. Dat is ook hoe het bij Pro6 is gegaan. Zowel de PvdA als de SP sloten zich graag aan bij Pro6 om samen op te trekken naar een vernieuwend, sociaal en duurzaam Cranendonck!

Vooral ook hulde aan de redactie voor de fotokeuze. Dat is natuurlijk vakwerk!

 

1 dacht op “Pro6 voorpaginanieuws bij de NOS”

  1. Prima hoor dat pro6 in het landelijknieuws komt Proficiat! Het zeker niet zo dat de Pvda Cranendonck bang en angstig is om de naam van de Pvda Cranendonck te gebruiken,dit is ook niet de oorzaak om niet te gaan deelnemen aan de gemeenteraad verkiezingen van Maart 2018.
    Twee jaar geleden heeft het bestuur van de Pvda afdeling een onderzoek opgestart met als doel, hoe bereik je de progressieve kiezer in Cranendonck, daar uitkwam al snel naar voren dat er gezocht moest worden naar een brede samenwerking met SP en GroenLinks.
    Daarmee is een werkgroep opgestart om voorstellen te analyseren
    Door de werkgroep zijn er diverse gesprekken met diverse personen gevoerd en voorstellen uitgewerkt wat uiteindelijk geleid heeft tot het ontstaan van Pro 6

    Door Pro 6 met mankracht en financieel te steunen heeft de Pvda Afd Cranendonck nog een extra impuls gegeven voor het ontstaan en bevestigen van pro 6 in de lokalen politiek om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *