Pro6 gaat zaterdag 10 maart aan de slag: prikactie zwerfafval en NLDoet!

Cranendonckers, op zaterdag 10 maart gaan leden van Pro6 wederom in de benen! Diverse leden gaan zich inzetten voor klussen binnen onze gemeente in het kader van NLDoet. Zo gaat Marie helpen bij zorgcentrum Marishof om de pluktuin mede te realiseren en gaan Conny, Jacomien en Bram meehelpen om diverse tuinen van bewoners voorjaarsklaar te maken. Wimke is te vinden in Budel-Dorplein bij een high-tea die georganiseerd wordt vanuit het dorpsplatform.
Yuri, Bart en Kenneth gaan samen met Esther Fransen van Beter Budel weer een stukje van onze gemeente opschonen vanuit de Pro6 prikactie zwerfafval. We starten om 11.00u op station Maarheeze. Gedurende ca. twee uur gaan we aan de slag om het gebied rondom ’t Tipke, station Maarheeze en het industrieterrein te ontdoen van zwerfafval. Daarna drinken we met alle vrijwilligers gezamenlijk een drankje. Onze voorgaande prikacties hebben veel resultaat opgeleverd, bij onze laatste prikactie in Budel zamelden we maar liefst 24 volle vuilniszakken in!

Help je ook mee a.s. zaterdag? Voor de prikactie verzamelen we om 11.00u bij station Maarheeze en voor NLDoet kun je je nog aanmelden bij een klus via www.nldoet.nl. Vele handen maken licht werk!

p.s. we zijn blij verheugd dat onze prikacties ook ‘formeel’ opvolging krijgen. De gemeente Cranendonck heeft zich namelijk aangesloten bij de Landelijke Opschoondag op zaterdag 24 maart. Dan gaan diverse verenigingen, de dorpsraden en natuurlijk ook Pro6 en Beter Budel aan de slag om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen in onze kernen. Kijk hiervoor en meld je aan op www.supportervanschoon.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *