Pro6 wederom landelijk in het nieuws: reportage Radio 1

En toen werden we gebeld door Radio 1. “Spreken we met Pro6? – Ja, daar spreekt u mee”. Of ze een reportage mogen komen maken over onze nieuwe partij. Natuurlijk, altijd welkom!

Op woensdagochtend 7 maart kwam verslaggever Reinout Meijer van het Radio 1 programma ‘Langs de Lijn en Omstreken’ bij ons aan om verslag te doen over Pro6. Onze partijleden Marie, Sjef, Bart, Henk en Frits ontvingen Reinout op de carpoolplaats naast de A2 en namen hem mee voor een rondje Cranendonck. De mooie Pro6-banners controleren, een verkiezingsbord plaatsen en voorbereidingen treffen voor het ‘Pro6tival’ in Muziekhuis Maarheeze.

Het resultaat beluister je hier: https://www.nporadio1.nl/langs-de-lijn-en-omstreken/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *