Marie, Wim en Bart in actie bij RTV Horizon

RTV Horizon, onze lokale radio- en tv-omroep, maakt in deze verkiezingstijd mooie afleveringen over de verkiezingen in de gemeente Cranendonck onder de titel ‘Horizon kiest’. De afgelopen dagen is ons lijsttrekkersduo Wim Aarts en Marie Beenackers – van Poppel diverse malen in dit programma verschenen.

Zo hebben Wim en Marie deelgenomen aan het lijsttrekkersdebat in kasteeltje Cranendonck. Daarnaast zijn ze, net als andere partijen, op de radio geïnterviewd over de ambities en idealen van Pro6. Onze kandidaat Bart Kraaijvanger is gevraagd in 1 minuut voor de tv-zender van RTV Horizon uit te leggen waar Pro6 voor staat. Al deze fragmenten kun je via de links hieronder terug zien / luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *