Ben je jong? Stem op jong!

Komende woensdag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Hopelijk maak ook jij gebruik van jouw democratische recht om eens in de vier jaar te gaan stemmen voor de gemeenteraad. Op die manier laat je weten welke richting jij vindt dat Cranendonck op moet. Bijvoorbeeld op het gebied van bereikbaarheid, de hoogte van belastingen, subsidies, onderwijs, sport, woningbouw en de zorg. Vier jaar geleden was de opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen in Cranendonck slechts 52%. Dit keer gaan wij echt voor een hogere opkomst! Jij toch ook?

Laat dus je stem horen!

Hulp bij stemmen

Weet je niet op wie je moet stemmen? Mogelijk kan de gemeentekieswijzer je helpen om een keuze te maken. Aan de hand van 20 stellingen kun je zien welke politieke partij in Cranendonck het beste bij jou past.

Ons advies: Ben je jong? Stem dan op jong.

Voorop gesteld: Het is vooral belangrijk dát je gaat stemmen.

Maar wil je ons advies? Stem dan op Pro6 :). Pro6 heeft naast ervaren kandidaten ook veel jongeren die lid zijn van Pro6. Wij zorgen voor de 'frisse blikken' in de partij en proberen Cranendonck écht klaar te maken voor de toekomst, met een nieuwe manier van politiek bedrijven, hard in te zetten op duurzaamheid, glasvezel in heel Cranendonck, overal 4G-ontvangst en voldoende werkgelegenheid (met bijvoorbeeld Metalot)!

De jongeren van Pro6 zijn:

  • Nummer 4: Kenneth Kuppens (24 jaar)
  • Nummer 7: Sjef van de Burgt (24 jaar)
  • Nummer 8: Bart Kraaijvanger (31 jaar)
  • Nummer 14: Bram van Velzen (29 jaar)
  • Bestuurslid: Jelle van der Wiel (31 jaar)
  • Bestuurslid: Yuri van Buul (20 jaar)

De jeugd heeft de toekomst zeggen ze altijd! Dat is toch ook zo? Dus ga stemmen op woensdag 21 maart.

Dank je wel.

Groeten, Jelle, Bart, Yuri, Sjef, Kenneth en Bram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *