Landelijke opschoondag a.s. zaterdag 24 maart

Aanstaande zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Met zoveel mogelijk verenigingen wordt op die dag het zwerfafval opgeruimd in de kernen van onze gemeente. Inmiddels hebben al verschillende verenigingen zich aangemeld. Zij nemen hun eigen omgeving onder handen. Zo gaat de dorpsraad Zurrik binnen de bebouwde kom aan de slag, zien we de Buurttuin Maarheeze aan de slag rondom de Losplaats, prikken wij als Pro6 rondom het sportpark in Maarheeze het zwerfvuil op en vinden we Buurtvereniging Molenheide in de eigen buurt in Soerendonk.

Zoals wellicht bekend is gaat Pro6 regelmatig (iedere maand) de straat op om het zwerfafval in Cranendonck op te ruimen. Vanzelfsprekend doet Pro6 dus ook aan deze Landelijke Opschoondag, omarmt door onze gemeente, mee. Doe jij ook mee? We verzamelen om 13.00u bij de brievenbus op de parkeerplaats nabij het sportpark de Romrijten: hoek Philipsweg/Koenraadtweg. Vanuit daar gaan we het stuk Koenraadtweg (langs weg en fietspad), Rakerstraat, Kalberg, parkeerplaats, sportpark en een stuk bedrijventerrein onder handen nemen. Omstreeks 15.00u sluiten we weer af met een gezamenlijk drankje voor het harde werken! 

Hopelijk zien we je zaterdag!

p.s. wil je met jouw vereniging of organisatie meedoen, er is nog plaats genoeg waar opgeruimd kan worden. Meld jouw vereniging of organisatie in dat geval aan. De gemeente zorgt voor handschoenen, knijpers en afvalzakken, en natuurlijk voor iets lekkers als dank voor jullie deelname. Voor jullie vereniging is het een gezellige activiteit, heerlijk buiten en je houdt er ook nog een schone buurt aan over! Opgeven kan via: www.cranendonck.nl/lod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *