Aankondiging zwerfafval prikactie Maarheeze

Op 19 mei organiseert Pro6 haar zevende zwerfafval prikactie! In verband met Hemelvaartsdag (en voor velen het 4 dagen durende weekend) organiseren wij onze prikactie deze keer op de derde zaterdag van de maand in plaats van de gebruikelijke tweede zaterdag. Samen met Esther Fransen van BETER BUDEL gaan we deze keer weer aan de slag in Maarheeze! Wij verzamelen bij de carpool plaats in Maarheeze. In twee- of drietallen gaan we vanaf daar aan de slag om richting Soerendonk, maar ook de Daasdonken, de Dalen en de Moonslaan eens goed op te ruimen. Na afloop van de prikactie sluiten wij graag de dag af met onze vrijwilligers bij de Borgondia.

Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd.

Je kunt je vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar info@pro6cranendonck.nl. Wij hopen je zaterdag te zien! Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Pro6

Datum:                19-05–2018

Aanvang:            11:00                  Eindtijd: ongeveer 12:30             

Locatie:               Carpool plaats Maarheeze (Ulkedonken, 6026 RZ Maarheeze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *