Frits van der Wiel aangetreden als eerste Pro6 wethouder

Tijdens een druk bezochte raadsvergadering is Frits van der Wiel met algemene stemmen beëdigd als eerste Pro6 Wethouder. Frits zal wederom de portefeuille ruimtelijke ordening onder zijn hoede nemen. De overgebleven wethouderposten in Cranendonck worden ingenomen door Frans Kuppens ( CDA ) en Marcel Lemmen ( VVD ).

In de gemeenteraad zal Frits worden opgevolgd door Hennie Beliën. Hennie is reeds 25 jaar politiek actief en net als Kenneth ingevlogen vanuit de SP. In Cranendonck heeft Hennie zich actief ingezet voor het behoud van buslijn 173 in Soerendonk en ” samen met  de bewoners ” het terugplaatsen van speeltoestellen aan de Mimosastraat te Maarheeze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *