Pro6 schoonmaakactie zaterdag 19 mei

   Afgelopen zaterdag 19 mei was er weer een enthousiaste groep Pro6-ers samen met Esther Franssen en enkele statushouders actief , om zwerfafval te ruimen in de buurt van de carpoolplaats in Maarheeze. Met name rondom de op- en afritten lag er erg veel. Daarnaast is er een groot stuk van de kleine Bruggen / Molenheide , D’Aasdonken , de Ulkendonken , de Dalen , Vogelsberg , Moonslaan en Kerkstraat opgeschoond.

Steeds de tweede zaterdag van de maand is er weer een nieuwe opschoonactie , elke keer in een andere kern. Houdt u Facebook , Grenskoerier en Hac mededelingen hierover in de gaten a.u.b. U kunt altijd meedoen , als u interesse hebt.

p.s. Op de foto ontbreken nog enkele zakken , die later opgehaald zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *