Pro6 Luistert

Misschien hebt u vragen over zaken , die de gemeente regelt. Dat kan van alles zijn , variërend van vragen over waar u terecht kan voor bepaalde zorg  tot de te volgen procedure voor een aanvraag van een bouwvergunning etc.

Wilt u daarbij graag geadviseerd worden door één van de raadsleden , dan kunt u bij ons terecht . Wij willen dit in de toekomst regelmatig herhalen. Houd u daarvoor de aankondigingen in de regionale dagbladen in de gaten.

Op maandag 10 december 2018 kunt u terecht bij enkele raadsleden van Pro6 . Deze keer zal het zij op het adres : Koenraadtweg 10 in Maarheeze van 19:30 – 20:30 u.

Tijdens dit inloopspreekuur zullen de raadsleden Anja van de Burgt , Kenneth Kuppens en Marie Beenackers aanwezig zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *