Volgende Pro6 zwerfvuilprikactie in Budel.

Afgelopen 9 maart heeft de 16e zwerfvuilprikactie plaatsgevonden in Maarheeze. Vervolgens heeft Pro6 ook meegedaan aan de landelijke opschoondag op 23 maart j.l. Wederom waren het allebei geslaagde activiteiten, waarop met grote groepen vrijwilligers een stuk van Maarheeze, maar op de landelijke opschoondag ook andere grote stukken van Cranendonck onder handen genomen zijn! De vele volle afvalzakken getuigen er opnieuw van hoeveel troep er helaas nog steeds of in bermen belandt in plaats van in de vuilnisbak.

Pro6 nodigt je graag uit voor de 17e zwerfvuilprikactie op zaterdag 13 april a.s. Deze keer is Budel aan de beurt en we verzamelen om 11:00u. op de parkeerplaats van Kempen Airport ( Luchthavenweg 20 in Budel ). In twee- of drietallen starten we om het omliggende gebied zwerfafval vrij te maken. Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30u.

De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een mail te sturen naar info@pro6cranendonck.nl. We hopen je zaterdag te zien. Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *