Wijziging datum prikactie mei 2019

Beste Pro6-ers

Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van een datumwijziging met betrekking tot de volgende prikactie. Aangezien de datum afwijkt van de gebruikelijke tweede zaterdag van de maand willen wij jullie hierover informeren om misverstanden te voorkomen.

Normaliter vindt de prikactie plaats op de tweede zaterdag van de maand , echter omdat onze eigen fractie reeds een activiteit heeft op 11 mei wordt de prikactie eenmalig verzet naar de derde zaterdag. Dit betekent dat de volgende prikactie plaats zal vinden op 18 mei 2019. De prikactie in juni staat , zoals gebruikelijk , weer gepland op de tweede zaterdag van juni ( 8 juni 2019 ).

Natuurlijk wordt de prikactie samen met Esther Franssen van BETER BUDEL georganiseerd. Wij verzamelen ditmaal in Gastel bij de kapel ( Sint Cornelisplein , 6028 RN Gastel ). De prikactie zal aanvangen om 11:00 .

Voor prikstokken , handschoenen , afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd.

Je kunt je vooraf aanmelden via e-mail. Wij hopen je zaterdag te zien !

Alvast bedankt !

Aanvang:                                    11:00 u                                                   eindtijd : ongeveer 12:30u

Locatie                                        Sint Cornelisplein                                   6028 RN Gastel ( Bij de kapel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *