Uitstel bijeenkomst tussenbalans 19 maart 2020

Het coronavirus zorgt in de gehele wereld momenteel voor veel turbulentie. Er zijn talloze richtlijnen en adviezen van het RIVM en de veiligheidregio’s in onze provincie om een bijdrage te leveren om te proberen het virus te beteugelen.

Dit geldt ook voor de activiteiten van Pro6. Op 19 maart zouden we de bijeenlomst Tussenbalans hebben in de Smeltkroes, Maarheeze. Het bestuur van Pro6 heeft besloten – gezien de omstandigheden – om deze bijeenkomst uit te stellen.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing. Uitstel betekent geen afstel!

Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen zullen wij een nieuwe datum vaststellen.

 

Met vriendelijke groeten

Henk van Lint

Voorzitter Pro6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *