Risse Samenlijn

Een mooi initiatief van de Risse Groep voor hun medewerkers. Afgelopen weekend stuurde de SP nog een brief waarin ze hun zorgen over de werknemers van de sociale werkvoorziening kenbaar gemaakt hebben. Inmiddels is De Risse gesloten en is dit initiatief gestart. Wij zijn blij met  dit initiatief

Het volgende bericht was te lezen op de Facebook pagina:

De Risse groep helpt medewerkers in tijden van Corona! Vanaf vandaag starten ze hun eigen Samen-lijn, speciaal voor medewerkers van de Risse. Kunnen zij iets voor jouw betekenen nu je thuis zit? Wil je bijvoorbeeld graag dat iemand boodschappen voor jouw doet? Of heb je iets anders nodig? Voel je je alleen? Bel dan vooral: zij regelen bijvoorbeeld een wandelmaatje of een gesprekspartner voor jou.

Misschien verveel je je en kunnen ze jou een mooi boek komen brengen? Of heb je gewoon even behoefte aan een goed gesprek? Ook dan mag je zeker bellen! Voor al je vragen en wensen kun je terecht bij de Risse groep Samen-lijn. Aarzel vooral niet om te bellen! Zij staan graag voor jouw klaar! Het telefoonnummer is : 06 45 36 43 62.

Je kunt ook mailen naar communicatie@risse.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *