Pro6 activiteiten “zwerfvuil prikken “en ” Pro6 luistert “gaan in september weer van start!

Vanwege de corona crisis zijn bovenstaande activiteiten helaas een paar keer NIET kunnen doorgaan. We zijn echter van plan het weer opnieuw op te gaan pakken in september. Hopelijk is het dan weer verantwoord. Houd u de mededeling in het HAC goed in de gaten, wanneer de activiteiten plaats zullen vinden. U kunt uitgaan van steeds de tweede zaterdag van de maand.

De foto van de laatste prikactie is gemaakt in Soerendonk begin februari j.l. Er ontbreken nog 2 mensen op de foto, die ook meegeholpen hebben Soerendonk weer wat schoner te maken. Zoals u ziet, blijft het nog steeds de moeite waard. Wij hopen u t.z.t. ook te moge begroeten, om mee te doen. Rest ons nog u alvast een goede zomer toe te wensen en blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *