27 e Zwerfvuilprikactie Pro6 in Maarheeze op 12 september a.s.

Zoals eerder aangekondigd, gaat Pro6 de maandelijkse zwerfvuilprikacties op de tweede zaterdag van de maand weer hervatten. We starten op zaterdag 12 september a.s. op de carpoolplaatsen in Maarheeze, gelegen naast de A2. Starttijd is 11:00u. We gaan dan in tweetallen Maarheeze weer grotendeels zwerfafvalvrij proberen te maken. Komt u ook helpen? Uiteraard nemen we de coronaregels in acht. Er wordt gezorgd voor grijpers, handschoenen, ringen en vuilniszakken etc. Wellicht dat u zelf een reflecterend hesje kunt meebrengen. We hopen u dan te zien. Er wordt tot 12:30u zwerfafval verzameld. Daarna wordt er nog een foto gemaakt van de verzamelaars met de gezamenlijke “opbrengst “. De foto dateert van de laatste zwerfafvalprikactie vóór de coronatijd in februari in Soerendonck. U ziet, dat het helaas nog steeds hard nodig blijkt te zijn.

We hopen u zaterdag 12 sept. te kunnen verwelkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *