Pro6 zwerfvuilprikactie in Maarheeze zaterdag 18 september a.s.

10 juli j.l. hebben we in Budel-Schoot zwerfvuil geprikt, voor de 30e keer! We waren met een klein groepje, maar hebben toch weer het nodige zwerfvuil verzameld. Op de fot ontbreekt nog een volle zak, die na afloop opgehaald is.

Zaterdag a.s. 18 september gaan we opnieuw zwerfvuil prikken en deze keer is Maarheeze aan de beurt. We verzamelen om 11.00u. op de carpoolplaats aan de Kleine Bruggen in Maarheeze. We lopen in tweetallen op 1.5 m. afstand van elkaar. We komen om 12.30u. weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat.

Hebt u ook zin om mee te doen? U bent van harte welkom! Als u uw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken en handschoenen etc. U kunt het nuttige met het aangename verenigen. Zaterdag is tevens de “Word clean up day “en daarom hebben we deze prikactie ook een weekje verschoven. Wereldwijd wordt er zwerfvuil geprikt, om de wereld er schoner uit te laten zien, Héél belangrijk toch!  Gelukkig gaan steeds meer mensen inzien, hoe belangrijk een schone leefomgeving is.

U kunt zich van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl dat is echter niet verplicht! Wij hopen u zaterdag te zien. Alvast bedankt!

Namen fractie Pro6: marie Beenackers-van Poppel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *