Frits van der Wiel stopt als Pro6-wethouder

Vandaag heeft Frits van der Wiel kenbaar gemaakt te stoppen als wethouder van de gemeente Cranendonck. Frits loopt al enkele maanden met gezondheidsklachten. Doordat deze niet op korte termijn zijn verdwenen, heeft hij ertoe besloten afstand te doen van zijn wethouderschap. “Ik wil me voor 100% kunnen inzetten voor de gemeente, Nu blijkt dat dat op korte termijn niet gaat, is het het beste voor Cranendonck dat ik stop”, aldus Frits.

Frits werd na de mooie verkiezingsuitslag van Pro6 in maart 2018 namens Pro6 voorgedragen en benoemd tot wethouder van de gemeente Cranendonck. De afgelopen jaren heeft Frits zich ingezet voor de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente Cranendonck. Pro6 is Frits zeer dankbaar voor de jarenlange inzet, betreurt dat hij zijn functie om deze reden moet beƫindigen en hoopt op een spoedig herstel!

Pro6 gaat zich nu oriƫnteren en bekijken op welke wijze de vacante wethouderszetel wordt ingevuld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *