Speciale editie Pro6 zwerfvuilprikactie: Soerendonk, zaterdag 12 febr. a.s.

A.s. zaterdag gaan we voor de 33e keer (!) op pad om zwerfvuil te prikken. Dit keer maken we er, met de aanstaande verkiezingen in aantocht, een speciale editie van. Terwijl we aan het prikken zijn kunnen jullie kennismaken met onze kandidaten en nieuwe lijsttrekker Bart Kraaijvanger; op deze manier kan iedereen te weten komen waar zij de komende jaren voor willen gaan. Voor een lekkernij en koffie / thee wordt gezorgd!

We verzamelen op het Jan Maasplein in Soerendonk (tegenover de kerk) om 11.00u. We lopen in tweetallen indien mogelijk. We komen om 12.30u weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd wordt naar de milieustraat.

De laatste keer hebben we met onze groep weer een groot aantal volle zakken zwerfafval verzameld rondom de op- en afritten en het NS station Maarheeze. Het blijft jammer, dat er nog steeds door zovelen zaken  in de natuur achtergelaten worden, die daar NIET thuishoren met alle gevolgen van dien. We hopen dat u ook het belang inziet van een schone leefomgeving. Pro6 draagt zo een steentje hieraan bij.

Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je jouw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen, dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, echter dat is niet verplicht hoor. We hopen je zaterdag a.s. te zien. Alvast bedankt voor jouw medewerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *