Kartrekkers gezocht voor communicatie en activiteiten!

Wij zijn Pro6, een nieuwe beweging in Cranendonck die in 2018 gestart is en die met 2 zetels actief is als politieke partij in de gemeenteraad van Cranendonck. Wij zijn een jonge groep mensen, en met elkaar proberen wij een bijdrage te leveren aan meer verduurzaming en een sterker sociaal klimaat in onze dorpen. En aan een gemeente die meegaat met zijn tijd, met wat burgers verwachten van een gemeente anno 2022. Sta jij hier ook voor? En woon jij in Cranendonck of voel jij je nauw verbonden met Cranendonck? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een tweetal kartrekkers:

  • Een kartrekker communicatie
  • Een kartrekker activiteiten

Kartrekker communicatie
Als Pro6 zijn wij continue bezig om de mensen in Cranendonck mee te nemen in wat wij zelf doen, maar ook met waar we ons samen met de andere partijen in Cranendonck voor inzetten. Dat doen we via de lokale media, via onze eigen online kanalen (website en sociale media) en via onze activiteiten.

Heb jij een goede pen en een creatieve mind om bijvoorbeeld een nieuwsbrief op te stellen? En ben je thuis in online en social media? En vind je het leuk om mee te denken aan nieuwe ontwikkelingen? Dan hopen we dat jij een steentje wil bijdragen aan onze missie als kartrekker van de communicatie van Pro6. Dit kost je slechts een paar uurtjes per week, maar geeft je nieuwe energie, nieuwe contacten en een inkijkje in de lokale initiatieven. En je wordt onderdeel van ons team, met leuke activiteiten gedurende het jaar!

Kartrekker activiteiten
Vanuit Pro6 organiseren wij diverse activiteiten, zowel voor onze eigen leden als voor inwoners van Cranendonck. Van leuke informele activiteiten tot meer politiek inhoudelijke activiteiten. Ook zijn er diverse ideeën voor nieuwe activiteiten die nog opgezet moeten worden. Er staan veel leden klaar om deze activiteiten mee vorm te geven en uit te voeren, maar iemand zal daarin de kar moeten trekken.

Ben jij goed in organiseren? En ben je pro-actief? En krijg je er energie van om mooie activiteiten neer te zetten waar je achteraf, moe maar voldaan op terug kan kijken? Misschien wil jij dan je gaan inzetten voor de Pro6-activiteiten die op stapel staan. Je wordt daarmee onderdeel van ons leuke, jonge team en draagt op deze manier je steentje bij aan een vernieuwend, sociaal en duurzaam Cranendonck! Richting een activiteit zal het wat meer tijd kosten, maar gemiddeld kost het je niet meer tijd dan enkele uren per maand.

Interesse? Reageren kan naar info@pro6cranendonck.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *