Pro6 Kandidatenlijst

Maak hieronder kennis met alle 27 kandidaten van Pro6 op wie je kan stemmen op 21 maart!

Duo-lijsttrekkersschap
Wim Aarts (Budel) en Marie Beenackers (Maarheeze) gaan met een duo-lijsttrekkersschap de kar naar een vernieuwend, sociaal en duurzaam Cranendonck trekken. 

e-voting
Op 18 januari stelden de leden van Pro6 tijdens de Algemene Ledenvergadering de volledige kandidatenijst vast. Eerder kregen alle Pro6-leden de mogelijkheid om hun favoriete volgorde van de lijst via e-voting door te geven. Dat werd met 82% respons massaal door de leden gedaan! Zodoende is de lijst van Pro6 volledig transparant, democratisch en vernieuwend tot stand gekomen. Dat noemen wij "Anders Besturen".

Vernieuwing, verjonging en ervaring
In totaal gaat Pro6 met 27 kandidaten de gemeenteraadsverkiezingen tegemoet. Met acht nieuwe gezichten kent de top-10 vooral vernieuwing en verjonging. Drie jonge kandidaten springen daarbij in het oog, met Kenneth Kuppens (20 jaar) op plaats 4 en Sjef van de Burgt (24 jaar) en Bart Kraaijvanger (31 jaar) op respectievelijk plaats 7 en 8. Frits van der Wiel (plaats 5 en wethouderskandidaat) en Marie Beenackers (plaats 2) zorgen daarnaast voor de nodige ervaring. 

Alle 27 kandidaten op de lijst van Pro6 hebben een VOG (Verklaring omtrent gedrag). 

Stem Pro6 op 21 maart
Wij vragen uw stem bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.


Wie is wie?

Niet op de kandidatenlijst, maar wel enthousiast lid van Pro6: