Wij vinden het belangrijk dat de kloof tussen de politiek en burger kleiner wordt. Daarom willen we drempels wegnemen. Pro6 vindt het dan ook vanzelfsprekend dat je heel makkelijk met ons kunt contacten. Je kunt ons daarom een appje sturen. Voor een vraag of opmerking, maar ook als je iets opvalt in onze gemeente wat volgens jou beter of anders moet.

Stuur daarvoor jouw bericht per Whatsapp naar 06 22655668.


Daarnaast willen wij ook jou graag makkelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen, activiteiten en missie van Pro6. We geven je een kijkje achter de schermen en laten zien hoe we te werk gaan, om Cranendonck steeds een stukje mooier en beter te maken. Samen met jou! Je krijgt maximaal 1 a 2 berichtjes per week.

Wil je onze missie volgen en meedoen Cranendonck te vernieuwen? Voeg dan

06-22655668

toe aan je contactpersonen en app

“verandering aan”

Of klik op de whatsappbutton


Hoe zit het met mijn privacy en kan ik me ook weer afmelden?
We slaan alleen jullie contactgegevens op om berichten te versturen en koppelen dit niet aan andere databestanden. Berichten die ons worden toegestuurd bewaren we maximaal 3 maanden. Wil je meer privacy bij het gebruik van Whatsapp dan raden we jullie vooral deze korte handleiding aan. Wij delen jouw data nooit met anderen. Je kunt je heel gemakkelijk weer afmelden door de woorden ‘verandering uit’ te appen naar bovenstaand nummer en je staat niet meer op de lijst.

Zit ik nu in een WhatsApp-groep? 
Nee, wij maken gebruik van een zogenaamde broadcastlist. Dit betekent dat het éénrichtingsverkeer is en niemand anders ziet dat jij in deze lijst staat.