Frits van der Wiel | 65 jaar | Budel

Ik ben Frits van der Wiel, 65 jaar, geboren en getogen in Budel – Cranendonck. Getrouwd met Els en vader van Sanne en Jelle en inmiddels ook een trotse opa! Met mijn werkervaring binnen de gemeentelijke en regionale overheid (45 jaar) en mijn ruime ervaring als raadslid en wethouder (20 jaar) zal ik de komende jaren ondersteuning bieden aan de raadsfractie van Pro6 en aan (burger/buurt) initiatieven gericht op een duurzame-, sociale- en groene samenleving in Cranendonck.

Wat vind ik belangrijk?

Als betrokken Cranendoncker vind ik het belangrijk, dat het gemeentebestuur de problemen aanpakt en durft te kiezen. Pro6 durft te kiezen. Niet voor de vervuilers en vertragers, maar voor verandering en de vele kansen, die zich voordoen. Voor een duurzaam, eerlijk, gelijkwaardig en sociaal Cranendonck! Waar we samen de “klimaatcrisis” aanpakken, waar we bouwen aan betaalbare woningen voor iedereen. En waar we vooral zorgen voor een fijne en groene leefomgeving.